Godisbolag upptaxeras – var i ond tro gällande momsbedrägerier

Skatteverket, SKV, beslutade att påföra ett grossistbolag verksamt inom livsmedels- och konfektyrsektorn utgående mervärdesskatt med ett miljonbelopp för beskattningsåren 2013 och 2014. Mervärdesskatten påfördes med anledning av försäljningar till fyra danska bolag som totalt har uppgått till cirka 18,5 miljoner kronor – varav en stor del har betalats kontant. Bolaget överklagade beslutet till Förvaltningsrätten i Malmö, och anförde bland annat att den man som företrädde köparbolagen har lurat bolagets säl…


Du ser nu enbart en del av hela artikeln, vill du ta del av hela materialet (inkl. målnummer, instans och det underliggande avgörandet)?

Testa gratis i 14 dagar genom att fylla i dina uppgifter nedan och få tillgång till över 40 000 olika artiklar och domar. Klicka här för att läsa mer om våra olika produkter.

 

Ja, jag vill ansöka om ett gratis testkonto!