Före detta skolanställd får fängelse för grooming- och stalkningsbrott

Malmö tingsrätt dömer en 30-årig man till två och ett halvt års fängelse för grooming- och stalkningsbrott. 30-åringen hade via sociala medier kontaktat 22 stycken flickor, som alla var mellan 9 och 14 år gamla. Flera av flickorna var elever på en skola där 30-åringen tidigare hade arbetat. 30-åringen utgav sig vid kontakterna för att själv vara ett barn, och skickade ett ”mycket stort antal meddelanden” med sexuellt innehåll – bland annat bilder på sitt könsorgan och filmer som visar när han onanerar. 30-åringen f…


Du ser nu enbart en del av hela artikeln, vill du ta del av hela materialet (inkl. målnummer, instans och det underliggande avgörandet)?

Testa gratis i 14 dagar genom att fylla i dina uppgifter nedan och få tillgång till över 40 000 olika artiklar och domar. Klicka här för att läsa mer om våra olika produkter.

 

Ja, jag vill ansöka om ett gratis testkonto!