Pojkes vistelseort hemlighålls – risk att aggressiv mamma stör LVU-vård

Kammarrätten i Stockholm avslår överklagandet av ett beslut om hemlighållande av barns vistelseort för förälder. Avgörandet rör en fyraårig pojke som omhändertagits av socialnämnden i Uppsala enligt lagen med särskilda bestämmelser om vård av unga, LVU. I samband med omhändertagandet beslutades också om umgängesbegränsning mellan pojken och mamman samt om hemlighållande av vistelseort i förhållande till mamman. Förvaltningsrätten i Uppsala ansåg att soci…


Du ser nu enbart en del av hela artikeln, vill du ta del av hela materialet (inkl. målnummer, instans och det underliggande avgörandet)?

Testa gratis i 14 dagar genom att fylla i dina uppgifter nedan och få tillgång till över 40 000 olika artiklar och domar. Klicka här för att läsa mer om våra olika produkter.

 

Ja, jag vill ansöka om ett gratis testkonto!