Revisor som inte genomgått tillräcklig fortbildning tilldelas erinran – trots sjukskrivning

Revisorsinspektionen tilldelar en godkänd revisor en erinran. I samband med att revisorn ansökte om fortsatt godkännande väcktes frågan om han uppfyllde kraven på fortbildning i revisorsförordningen och Revisorsinspektionens verksamhetsföreskrifter. Revisorn uppgav att han hade genomfört 43 timmars fortbildning under den senaste femårsperioden. Han hade inte genomgått fler timmar eftersom han hade varit sjukskriven och lidit av utmattningssyndrom och panikångest. Revisorn hade lämnat in e…


Du ser nu enbart en del av hela artikeln, vill du ta del av hela materialet (inkl. målnummer, instans och det underliggande avgörandet)?

Testa gratis i 14 dagar genom att fylla i dina uppgifter nedan och få tillgång till över 40 000 olika artiklar och domar. Klicka här för att läsa mer om våra olika produkter.

 

Ja, jag vill ansöka om ett gratis testkonto!