Advokatmiss på Instagram slutar med varning

En advokat varnas av Advokatsamfundet med anledning av ett inlägg på Instagram som hennes byrå gjort. I inlägget står det: ”Tack vare vår biträdande jurist [namn]s enastående insats blev en av våra klienter som satt anhållen för grov våldtäkt mot barn frisläppt. En pust av lättnad för klienten och ännu en seger för rättvisan…”. Inlägget har även hashtaggats med ord som ”rättvisa”, ”barn” och ”juridik”. Till advokatens skyldi…


Du ser nu enbart en del av hela artikeln, vill du ta del av hela materialet (inkl. målnummer, instans och det underliggande avgörandet)?

Testa gratis i 14 dagar genom att fylla i dina uppgifter nedan och få tillgång till över 40 000 olika artiklar och domar. Klicka här för att läsa mer om våra olika produkter.

 

Ja, jag vill ansöka om ett gratis testkonto!