Rätt juridiska nyheter – på dina villkor

Juridiken förändras snabbt och det är viktigt att du är kontinuerligt uppdaterad. 

Sedan 2006 har Nyhetsbyrån Blendow Lexnova levererat juridiska nyheter och analyser till landets yrkesverksamma jurister och beslutsfattare i privat och offentlig sektor. Vår redaktion består av journalistiskt utbildade jurister som sammanfattar det viktigaste i varje dom.
I vårt nätverk finns Sveriges tyngsta juridiska experter som analyserar och kommenterar intressanta rättsfall, analyserar ny lagstiftning och problemställningar i rättstillämpningen samt delar med sig av praktiska tips.

Vi har som enda aktör i landet satsat på juridiska nyheter via webb-tv – ett snabbt och enkelt sätt att hålla sig ett snabbt och enkelt sätt att hålla sig uppdaterad. Expertnyheter finns att tillgå inom sju olika rättsområden och följer Advokatsamfundets riktlinjer för e-learning. Du kan se dina Expertnyheter när, var och hur många gånger du vill – på dator, mobil eller läsplatta. 

Med våra nyhetstjänster får du den information du behöver, när du behöver den. Vi levererar juridiska nyheter i det format och den frekvens du själv väljer.
Slipp onödig information och få den nyhetsbevakning du behöver i ditt dagliga arbete.

 

Nyhetsbyrån Blendow Lexnova är en viktig källa för att sprida juridiska nyheter och kunskap till allmänheten – våra nyheter ligger till grund för Dagens Juridik som ofta citeras i övrig media, vilket har gett Blendow Lexnova en särställning bland juridiska nyhetstjänster.

Välkommen till en nyhetstjänst på dina villkor!