Blendow Group

Blendow Group är Sveriges ledande företag inom juridisk kompetensförsörjning

Vi har underlättat vardagen för jurister och andra beslutsfattare i över 25 år.

Alla måste följa lagen – vi sprider kunskap om den

Blendow Group består av Nyhetsbyrån Blendow Lexnova, BG Institute och Blendow Publishing.

Blendow Group etablerades 1992 och står för daglig bevakning av domar och rättsfall, nyhetssajter och digitala tidningar, komplexa informationstjänster inom utvalda rättsområden samt heltäckande utbildningar, kurser och seminarier med anknytning till juridik.


Blendow Group består av Nyhetsbyrån Blendow Lexnova, BG Institute – Sveriges största privata utbildningsarrangör inom juridik, samt Blendow Publishing – ett förlagshus inom juridik med bland annat webbportalen Allt om Juridik samt Dagens Juridik, Sveriges juridiska dagstidning på nätet.

Under drygt tjugo år har vi utvecklats till en specialistorganisation som förser våra kunder inom olika branscher med dagsaktuell juridisk information och kunskap.


Vi har vårt ursprung inom strategi, marknadsföring och försäljning. Med ett ökande intresse för juridik och juristbranschen har vi under åren knutit till oss kompetens och expertis inom området och vi har vuxit till en etablerad och välkänd aktör vad gäller kunskapsförsörjning inom juridik.


Nyhetsbyrån Blendow Lexnova är en del av Blendow Group – ledande aktör på den svenska marknaden vad gäller utbildning, information och nyheter inom juridik.