Historia

Vi ger dig rätt juridiska nyheter på dina villkor

Sedan starten 2006 har Nyhetsbyrån Blendow Lexnova försett jurister och beslutsfattare med relevanta juridiska nyheter. Vi ger dig rätt nyheter på dina villkor.

Vi ger dig rätt juridiska nyheter – på dina villkor

Juridiken förändras snabbt och det är viktigt att det blir rätt. Nyhetsbyrån Blendow Lexnova har sedan starten 2006 levererat juridiska nyheter och analyser till yrkesverksamma jurister och andra beslutsfattare.

Med vår nyhetstjänst får du tillgång till precis den information du behöver, när du behöver den. Våra juridiska nyheter är kärnan i hela vår verksamhet och att snabbt leverera rätt nyheter till rätt personer är vårt huvudsyfte – vi sållar bort allt onödigt och ger dig precis det du behöver i ditt dagliga arbete.


Vår redaktion består av journalistiskt utbildade jurister som är vana att snabbt sammanfatta det viktigaste i varje dom. I vårt nätverk finns dessutom många av Sveriges absolut tyngsta juridiska experter, vi har ca 50 experter som analyserar och kommenterar rättsfall och lagstiftning, både i skriftlig form och via webb-tv. Vi har som enda aktör i landet satsat på juridiska nyheter via webb-tv – ett snabbt och enkelt sätt att hålla sig uppdaterad.


Nyhetsbyrån Blendow Lexnova har också blivit en viktig källa för att sprida juridisk kunskap till allmänheten – våra nyheter ligger till grund för Dagens Juridik som ofta citeras i övrig media. Denna spridning och genomslagskraft tillsammans med vårt fokus på nyheter har gett Blendow Lexnova en särställning bland juridiska nyhetstjänster.