Lexnova seminarier

Träffa landets främsta juridikexperter som uppdaterar dig på rättsutvecklingen i ett tidseffektivt format.

Avtalsrättsliga nyheter med Christina Ramberg

I samband med att Ramberg publicerar en total revidering av avtalslagen2010.se får du en unik presentation av utvald praxis från HD samt de största strukturella förändringarna som skett.

Christina Ramberg
Professor i civilrätt vid Stockholms universitet. En av våra mest efterfrågade föreläsare som har mångårig erfarenhet av att föreläsa inom framförallt avtals... Mer…

Det har hänt flera ”osynliga” förändringar sedan 2010 genom HD:s omfattande praxis på avtalsrättens område. Förändringarna på den nya webbsidan www.avtalslagen2020.se omfattar både strukturen och enskilda rättsregler.

Ur innehållet

  • Presentation av nya webbsidan
  • Utvald praxis från HD
  • Analys av förändringarna på ett strukturellt plan

Följer Advokatsamfundets riktlinjer för lärarledd utbildning.

Datum
Tisdag 26 januari
Tid
11.30—13.00
Online
Pris
2 990,00 kr

Allmänna bokningsvillkor Angivna priser är exklusive moms. Om inte annat anges ska betalning ske i förskott mot faktura med betalningsvillkor 30 dagar från fakturadatum. Vid betalning efter förfallodag utgår påminnelseavgift om 60 kronor samt dröjsmålsränta om 9,5%. Bokningen är inte återbetalningsbar. Vid avbokning kommer kunden att debiteras fullt pris. Platsen kan alltid kostnadsfritt överlåtas till en kollega. Vi förbehåller oss rätten att byta lokal, ställa in, eller flytta fram ett seminarium, vid föreläsarens förhinder eller vid för lågt deltagarantal. Besked om inställt seminarium på grund av för lågt deltagarantal lämnas senast fjorton dagar innan seminarietillfället. Ställs ett seminarium in har du rätt att återfå betald seminarieavgift.