Lexnova seminarier

Träffa landets främsta juridikexperter som uppdaterar dig på rättsutvecklingen i ett tidseffektivt format.

Distansavtal vid försäljning av fastighet

SEMINARIER
Här kommer vi att ladda upp eventuella dokument som rör seminariet.
Name Size
Ställ dina frågor till föreläsaren nedan (fungerar även inför webbinariet). Vid tekniska problem mejla [email protected]

Distansavtal vid försäljning av fastighet

Med fortsatta rekommendationer om hemarbete är det viktigt att vara uppdaterad på de legala förutsättningarna för avtalsundertecknande på distans. Hur går man tillväga när parterna av ett eller annat skäl inte kan mötas för att samtidigt underteckna ett avtal om försäljning av en fastighet? Få en uppdatering om vad som gäller vid såväl fastighets- som aktieaffärer.

Henrik Ståhlberg
Advokat och delägare, Foyen Advokatfirma mer

Är det tillräckligt att ett avtal om överlåtelse av aktier eller andelar i ett fastighetsbolag undertecknas elektroniskt? Under detta seminarium går Advokat Henrik Ståhlberg igenom praxis, ger praktiska tips och exempel på när kravet på köparens och säljarens underskrifter gjorda för hand på en och samma handling innan bundenhet uppkommer fortfarande gäller samt utmaningar när det kommer till bevisföring i en eventuell tvist. 

Vill du delta på detta seminarium?

När du köper detta seminarium får du tillgång till den kommande live-sändningen där du kan skicka in frågor till föreläsaren samt ladda ner eventuella dokument i förväg. Välj ditt betalsätt, kortbetalning eller mot faktura.

2990kr

ex. moms

1 Arbetsdag

Få tillgång till samtliga nyhetsseminarier

Skapa ett abonnemang
för 2 990 kr/mån


Med Lexnova Talk har du obegränsad tillgång till våra juridiska nyhetsseminarier.
  • Delta på över 70 live-seminarier per år
  • Ställ dina frågor till Sveriges mest initierade föreläsare
  • Stort sökbart arkiv med över 100 seminarier on-demand
Datum
Onsdag 18 november
Tid
11.30—13.00

Seminarietillfället har passerat men finns tillgängligt att se on-demand. Med Lexnova Webbinarier får du tillgång till landets främsta juridiska experter i ett digitalt format som du kan ta del av så många gånger du vill.

Till webbinariet