Lexnova seminarier

Träffa landets främsta juridikexperter som uppdaterar dig på rättsutvecklingen i ett tidseffektivt format.

Skarpt läge för HR – vidta rätt åtgärder nu

Den rådande pandemin innebär en stresstest på arbetsmiljöreglerna och framförallt på organisationernas förmåga att hantera den uppkomna situationen i skarpt läge. Samtidigt befinner vi oss bara i början av en lång och påfrestande period, detta gör att företag kontinuerligt behöver se över en rad frågor.

Georg Frick
Arbetsgivarkonsult, personalvetare och specialist på praktisk arbetsrätt.

Tillväxtverket tillsammans med skatteverket varnar för omfattande fusk med permitteringsstöd. Som HR-ansvarig och chef finns ett ansvar för att skapa rätt struktur vid hanteringen av krisen. Se till att agera rätt, nu och framöver.

Välkommen till ett praktiskt inriktat online-seminarium med Georg Frick, en av våra mest uppskattade föreläsare inom arbetsrätt. Här får du veta hur du hanterar oro, närvaroplikt och lojalitetsproblem. Du får dessutom en genomgång kring hur de statliga stöden ska tillämpas och en checklista på hur du minskar verksamhetens personalkostnader. Säkra ditt deltagande redan idag – och få information som hjälper dig här och nu!

Ur innehållet:

  • Kortidspermittering– för- och nackdelar
  • Uppsägningar pga arbetsbrist
  • Hantering av oro – så gör du
  • Att spara personalkostnader
  • Frivillig lönesänkning
  • Närvaroplikt och lojalitetsproblem
  • Hur ska arbetsmiljöfrågorna tillämpas?  


Vem bör gå på seminariet?

HR, chefer, arbetsmiljöansvariga, arbetsgivare, jurister och advokater.


Online-seminarium – så här går det till

Det här är ett seminarium som kommer att sändas online. Du kommer dagen innan seminariet äger rum få en inbjudan med en personlig streaminglänk till seminariet. Du kommer ha möjlighet att ställa dina frågor till experterna i vår chattfunktion och följa presentationerna på skärmen. Varmt välkommen!

Intyg på 1,5 timmar utdelas vid efterfrågan.

Datum
Tisdag 16 juni
Tid
08.30—10.00
Plats
Livesändning via länk
Delta online
Det går även att delta via live-länk
Pris
2 490,00 kr

Allmänna bokningsvillkor Angivna priser är exklusive moms. Om inte annat anges ska betalning ske i förskott mot faktura med betalningsvillkor 30 dagar från fakturadatum. Vid betalning efter förfallodag utgår påminnelseavgift om 60 kronor samt dröjsmålsränta om 9,5%. Bokningen är inte återbetalningsbar. Vid avbokning kommer kunden att debiteras fullt pris. Platsen kan alltid kostnadsfritt överlåtas till en kollega. Vi förbehåller oss rätten att byta lokal, ställa in, eller flytta fram ett seminarium, vid föreläsarens förhinder eller vid för lågt deltagarantal. Besked om inställt seminarium på grund av för lågt deltagarantal lämnas senast fjorton dagar innan seminarietillfället. Ställs ett seminarium in har du rätt att återfå betald seminarieavgift.