Lexnova seminarier

Träffa landets främsta juridikexperter som uppdaterar dig på rättsutvecklingen i ett tidseffektivt format.

EBA:s nya riktlinjer för outsourcing – så ska de efterlevas

Europeiska Bankmyndigheten ställer krav på dig som arbetar inom finansiell sektor. Säkerställ att du är ajour, så att din verksamhet inte riskerar att drabbas av sanktioner eller i värsta fall att Finansinspektionen återkallar ert tillstånd.

Tor Dunér
Advokat, delägare och en av grundarna av Next Advokater. Tidigare verksam som bank- och bolagsjurist på Swedbank och inom Nordeakoncernen. Har under ca 20 år... Mer…
Helene Holm
Advokat vid advokatbyrån Next Advokater med lång erfarenhet av försäkring, bank och finans. Har under cirka tio år arbetat med regelefterlevnadsfrågor och re... Mer…

Välkommen till ett seminarium med experterna Tor Dunér och Helene Holm från Next Advokater. De har stor erfarenhet av att arbeta med regulatoriska frågor och compliance inom den finansiella sektorn.

Är du som ansvarig uppdaterad kring de nya riktlinjerna för outsourcing? Hur väl uppfyller ni kraven? Seminariet behandlar hur kritisk outsourcing ska identifieras och hanteras inom finansiella bolag. Dessutom får du en checklista på hur du säkerställer att regelverket implementeras och nyttjas inom din verksamhet.

Ur innehållet:

  • EBA:s nya riktlinjer och vad de innebär i praktiken 
  • Så ser kraven på outsourcingprocessen ut 
  • Så säkerställer du kontroll av utlagd verksamhet
  • Genomgång av governance-kraven 


Seminariet behandlar banker, värdepappersbolag, betaltjänstaktörer och andra finansiella aktörers intresse att hantera utlagd verksamhet regelrätt.

Intyg på 1,5 timmar ingår. Frukost serveras från kl. 08.00 och seminariet startar kl. 08.25.

Datum
Tisdag 19 november
Tid
08.00—10.00
Plats
Humlegårdsgatan 14, Plan 6, Stockholm
Delta online
Det går även att delta via live-länk
Pris
2 490,00 kr