Depression ursäktar inte stor hyresskuld – hyresgäst tvingas flytta

En hyresvärd yrkade vid Hyresnämnden i Stockholm att hyresavtalet med en man skulle upphöra på grund av uteblivna hyresbetalningar. Själv yttrade sig inte mannen i ärendet. Nämnden konstaterade att mannen sedan september 2016 underlåtit att betala hyran inom föreskriven tid, och att hyresskulden för månaderna januari-juni 2017 sammanlagt uppgick till drygt 40 000 kronor. Mannen hade mot denna bakgrund enligt nämnden ”på ett mycket allvarligt sä…


Du ser nu enbart en del av hela artikeln, vill du ta del av hela materialet (inkl. målnummer, instans och det underliggande avgörandet)?

Testa gratis i 14 dagar genom att fylla i dina uppgifter nedan och få tillgång till över 40 000 olika artiklar och domar. Klicka här för att läsa mer om våra olika produkter.

 

Ja, jag vill ansöka om ett gratis testkonto!