Blendow Lexnovas nyhetsapp ger snabbare nyheter

Nu tar Blendow Lexnova steget in i mobilen. De senaste juridiska nyheterna når dig som läsare i samma ögonblick som de publicerats var du än befinner dig.

Blendow Lexnovas nyhetsapp ger snabbare nyheter

Nu behöver Blendow Lexnovas läsare alltså inte längre nöja sig med datorn för att följa vad som händer i den juridiska världen. När ett intressant avgörande kommer från en domstol eller en myndighet och vi publicerat en nyhetsartikel om fallet kommer det en liveuppdatering i mobilen.

– Att under en pågående förhandling eller rättegång kunna få tillgång till ”nytryckta” nyhetsuppdateringar direkt i nyhetsappen kommer vara en otrolig konkurrensfördel för juristen, säger Anna Hellergård, affärsområdeschef på Blendow Lexnova.

Blendow Lexnova är ledande på juridisk nyhetsrapportering i omfattning och bredd. Läsare inom alla rättsområden ska känna sig trygga med att ha koll på det senaste som händer – varje dag. Hittills har Blendow Lexnova levererat nyheter en gång per dag eller vecka via mailutskick utifrån de bevakningar som ni läsare önskat. 

Nu kommer alltså varje artikel att skickas ut i realtid.