Senaste bloggar

Konsten att ge dubbla besked i en dom

Har Skatteverket rätt att omhänderta e-post oavsett var servern står någonstans? Beskedet som innebar ett stopp för Skatteverkets hemliga razzior smögs in i domskälen ifrån Kammarrätten i Sundsvall den 14 januari i år. Men själva domslutet sa en helt annan sak.

Talmannen tog emot Blendows juristpris för 2019

Talmannen Andreas Norlén har utsetts till Årets jurist. Prisutdelningen skedde under Blendow Groups stora juristgala som hölls på Sturecompagniet i Stockholm. Han är talmannen som ledde en av de mest komplicerade regeringsbildningarna i modern tid – nu har han utsetts till Årets Jurist 2019. – Juridiken är en stor del av min identitet, sa Andreas Norlén under prisutdelningen.

Skribent till juridisk nyhetsredaktion

Är du jurist med näsa för nyheter och erfarenhet av redaktionellt arbete? Vill du arbeta mitt i den juridiska hetluften på Sveriges ledande juridiska nyhetsbyrå? Vi söker nu en skribent till vår nyhetsredaktion med säte i attraktiva lokaler på Stureplan.

Snart nedsläpp för Stockholms större advokatbyråers innebandyturnering 2019

För första gången kommer nyhetsbyrån Blendow Lexnova att vara mediepartner till Stockholms Större Advokatbyråers Innebandyturnering, som i år avgörs på fredagen den 8 november. Årets värd är fjolårets vinnare Vinge – ska de lyckas försvara titeln i år? Vi har tagit tempen på förberedelserna.