SOMMARKAMPANJ

Få 3 månader kostnadsfritt till ett värde av 5 697 kr

Upptäck fördelarna med Lexnovas AI-tjänst – få 3 månader utan kostnad när du beställer Legal Assistant!

Varför ska du välja Lexnovas AI-tjänst?

Lexnovas AI-assistent är den enda juridiska AI-tjänsten med tillgång till dagsfärsk rättspraxis och unikt analysmaterial. Legal Assistant ger dig snabbare och mer träffsäkra svar än andra AI-verktyg som saknar kritisk data. Svaren inkluderar hänvisningar till praxis, lagstiftning och djupgående juridiska analyser.

Legal Assistant integrerar omfattande arkiv

Legal Assistant har nu blivit ännu bättre med integrationen av vårt Play-arkiv. Få omedelbar tillgång till data från en av Sveriges största samlingar av juridiska föreläsningar och analyser direkt genom vår AI. Med denna uppgradering har du möjlighet att filtrera och hitta de mest relevanta delarna bland hundratals timmar av videomaterial på bara några sekunder.

  • Omedelbara svar: Få snabba svar på dina juridiska frågor när som helst på dygnet.
  • Tidsbesparing: Genom att automatisera och snabba upp researcharbetet sparar du värdefull tid och resurser.
  • Tillförlitlighet: Med tillgång till juridiska analyser och rättsdatabas inklusive senaste praxis kan du lita på att få korrekta och pålitliga svar.

Ta del av vårt exklusiva sommarerbjudande och upplev skillnaden med Lexnovas Legal Assistant – det enda juridiska AI-verktyget med tillgång till ständigt uppdaterad rättspraxis.

Vill du veta mer? Boka en demo med någon av våra medarbetare via knappen nedan.