Om Blendow Lexnova

Om Blendow Lexnova

Blendow Lexnova är Sveriges mest omfattande juridiska nyhetstjänst – med bevakning av rättsfall, lagstiftning och förarbeten från landets alla instanser inom samtliga rättsområden. Sedan 2006 har vi försett yrkesverksamma jurister och andra beslutsfattare med juridiska nyheter och analyser.

Vi ger dig rätt juridiska nyheter – på dina villkor

Juridiken förändras snabbt och det är viktigt att hålla sig uppdaterad på den. Med Blendow Lexnova får du tillgång till precis den information du behöver, när du behöver den. Våra juridiska nyheter är kärnan i vår verksamhet. Att snabbt leverera rätt nyheter till rätt personer är vårt huvudsyfte – vi sållar bort allt onödigt och ger dig precis det du behöver i ditt dagliga arbete.

Våra tjänster


Med våra tjänster får du det senaste inom juridiska nyheter och analyser från Sveriges främsta juridiska experter. För att effektivisera din arbetstid skräddarsys de juridiska nyheterna specifikt för dina behov. Våra tjänster består av nyhetsbevakning, analyser, handböcker, webbinarier och Play – den enda streamade juridiska nyhetstjänsten i Sverige.


Vi erbjuder tjänster inom sju huvudområden:  • Affärsjuridik

  • Arbetsrätt & HR

  • Fastighet, entreprenad & miljö

  • Familjerätt

  • Offentlig rätt & upphandling

  • Skatt & revision

  • Straffrätt & processrätt


Våra experter


I vårt nätverk ingår flera av Sveriges absolut tyngsta juridiska experter som varje månad analyserar och kommenterar rättsfall och lagstiftning, både i skriftlig form och rörligt format.


Blendow Lexnova är en del av Blendow Group


Nyhetsbyrån Blendow Lexnova är en del av Blendow Group – ledande aktör på den svenska marknaden vad gäller juridisk nyhetsbevakning, kompetensutveckling, specialiserad rekrytering och juridiskt stöd till företag.


Blendow Lexnova är din juridiska nyhetsbyrå