JURIDIK SARAH MINGERT

"Jag stärker mina argument inför olika juridiska ärenden genom att vända mig till Lexnovas tjänster."

Så hjälper Lexnova kunden Sarah Mingert i hennes juridiska vardag

Sarah Mingert har valt Lexnova för sin växande juridiska verksamhet.


Sarah Mingert, som startade sin egen juridiska verksamhet för två år sedan, fokuserar på områden som familjerätt och generationsskiften. Idag är de två personer som arbetar i bolaget med målet att bli tre inom kort. 

På tidigare arbetsplatser har Sarah använt sig av Lexnovas tjänster, då framförallt expertkommentarerna. När hon sökte efter en tjänst till sin egen verksamhet som skulle vara heltäckande valde hon Lexnova och ett upplägg där hon har tillgång till hela utbudet av tjänster; Nyheter, Play, Expertkommentarer, Praxis och Webbinarier.

Det faktum att hon kan hålla sig uppdaterad genom regelbundna uppdateringar via mail passar hennes behov perfekt. Genom att använda sig av nyheter om aktuella rättsfall och praxis kan hon både stärka sina argument och ta fram relevant underlag inför olika juridiska ärenden.

Hon uppskattar även möjligheten att fortsätta sin kompetensutveckling genom digitala föreläsningar i form av Play-avsnitt och webbinarier. På ett effektivt sätt kan hon hålla sig relevant och konkurrenskraftig inom en bransch som kräver ständig utveckling.

Jag är nöjd med utbudet inom mina rättsområden och drar nytta av regelbundna uppdateringar per mail samt finner stöd i det mer djupgående innehållet.


För alla som letar efter en pålitlig och omfattande resurs för att stödja sin juridiska verksamhet ser jag Lexnova som ett självklart val.