NYHET

Legal Assistant nu med tillgång till skatterättslig vägledning

Skattejurister och revisorer som använder Legal Assistant kan se fram emot en betydande förenkling i sitt dagliga arbete.

Nästa vecka utökas Lexnovas databas genom tillförandet av skatterättslig vägledning från Skatteverket. Denna uppdatering ger revisorer och skattejurister tillgång till ännu mer omfattande och aktuell information, vilket avsevärt kan förbättra deras arbetsprocesser.

Att ha tillgång till rättslig vägledning från Skatteverket innebär flera fördelar. För det första säkerställs att informationen som används är aktuell och korrekt, vilket minimerar risken för fel i skattefrågor. För det andra sparar det tid eftersom det inte längre är nödvändigt att manuellt söka och verifiera information från olika källor. Allt finns nu lättillgängligt inom en och samma tjänst.

Martin Hjorth, COO på Blendow Lexnova berättar mer:
- Vi har jobbat intensivt under de senaste månaderna för att förbättra vår Legal Assistant för främst revisorer och skattejurister. Detta är en viktig målgrupp för Lexnova framåt och vi är glada att vi nu kan erbjuda en uppgraderad och förbättrad tjänst för att hjälpa denna målgrupp. Vår senaste release innebär att Legal Assistant har tillgång till den mest relevanta skatterättsliga rättsdatan. Tjänsten erbjuder mer detaljerade och kontextuella insikter än någon annan tjänst på marknaden. Skattejurister och revisorer som använder Legal Assistant kan se fram emot en betydande förenkling i sitt dagliga arbete.

Läs mer om legal Assistant Boka demo