NYHET

Ny filterlogik i Legal Assistant

Lexnova fortsätter utveckla sin juridiska AI-tjänst och lanserar ny funktion.

Nu släpps en ny och förbättrad filterlogik i Lexnovas juridiska AI-tjänst Legal Assistant. Denna funktion är utformad för att hjälpa jurister att snabbt och effektivt hitta relevant juridisk information genom att erbjuda avancerade filtreringsalternativ.

Användare kan nu söka och sortera innehåll baserat på specifika kriterier såsom rättsområde, domstol, och tidsperiod, vilket avsevärt minskar tiden för informationssökning och ökar precisionen i resultatet. Filterlogiken påminner om den vanliga sökfunktionen i Lexnovas övriga produkter vilket bidrar till en igenkänningsfaktor hos kunderna. Nu kombineras styrkan i klassisk filtrering och nyckelordssökning med styrkan i semantisk sökning genom AI.

"Vi strävar alltid efter att förbättra våra tjänster och göra det enklare för våra användare att få tillgång till den information de behöver", säger Martin Hjorth, COO på Lexnova. "Den nya filterlogiken är ett steg i den riktningen, och vi är övertygade om att den kommer att bli ett värdefullt verktyg för våra användare. Filterlogiken som presenteras idag är explicit, men vi kommer inom kort att släppa en ännu skarpare implicit logik där filtreringen kommer att ske direkt i prompten när Legal Assistant tolkar frågan."

Mer om legal assistant Jag vill bli kontaktad