NIKLAS ERNULF PÅ MAQS ADVOKATBYRÅ

"Det finns en bredd i bevakningen från Lexnova som inte går att få någon annanstans"

Vad är det som gör att en kund stannar länge?

Ordning och reda hos kunden som sparar alla Lexnovas mail

Niklas Ernulf blev färdigbakad jurist från Lunds universitet 2003. Hans specialområden är hyresjuridik, både bostadshyra och kommersiell hyra, obestånd samt tvistelösning. Även rekonstruktioner och likvidationer har hamnat på hans bord. Efter att ha jobbat inom bland annat hyresgästföreningen och suttit ting i Malmö Tingsrätt hamnade han för femton år sedan på MAQS advokatbyrå i Malmö. Där är han idag ansvarig för MAQS specialistområde Rekonstruktion och Konkurs.

Niklas fick först kontakt med Lexova när han blev uppringd i samband med att hyrespraxispaketet lanserades.

Idag använder jag Lexnova Nyheter och Expertkommentarer för att bevaka mina rättsområden, säger han. Jag uppskattar verkligen att ni tar med nyheter från underinstanserna också, det gör det lätt för mig att hålla koll på sådant som kommer upp till exempel i tingsrätt. Det finns en bredd i bevakningen som inte finns hos andra liknande tjänster.

På frågan hur han betedde sig för att hålla sig uppdaterad inom sitt rättsområde innan han började använda Lexnovas tjänster svarar han ärligt att han faktiskt inte minns tiden innan. Inte så konstigt kanske för en kund som hängt med i tretton år.

Jag rekommenderar Lexnova till alla jurister som jobbar inom ett särskilt rättsområde, det är väldigt lätt att hålla sig uppdaterad inom just sin egen nisch med hjälp av den heltäckande, skräddarsydda bevakningen. Det är verkligen en prisvärd tjänst!


Jag har nästan från start använt Lexnovas tjänster. Vad jag kan se i min mailbox har jag sparade bevakningsmail från så tidigt som 2010. Över 3 000 mail finns i min Lexnova-inkorg.