Lexnova seminarier

Träffa landets främsta juridikexperter som uppdaterar dig på rättsutvecklingen i ett tidseffektivt format.

Ökade krav på e-handlare – nya rättigheter för konsumenterna

Stora förändringar har nyligen beslutats på EU-nivå och företag riskerar numera böter på upp till 4 % av årsomsättningen. Se till att du är uppdaterad om de viktigaste ändringarna om överträdelser mot konsumenter – och undvik allvarliga misstag.

Elisabeth Vestin
Partner och Head of IP & Tech på Hannes Snellman Advokatbyrå. Under de 15 år som Elisabeth har biträtt nationella och internationella företag inom immate... Mer…
Jessica Tressfeldt
Associate, IP & Tech på Hannes Snellman Advokatbyrå. Jessica har ett stort intresse för och ger ofta råd kring juridiska utmaningar inom detaljhandel, da... Mer…

Välkommen till online-seminariet där Elisabeth Vestin och Jessica Tressfeldt från Hannes Snellman Advokatbyrå, ger dig en praktisk checklista på vad de nya EU-reglerna innebär. Här får du veta hur du säkerställer regelefterlevnad på konsumenträttens område – och därmed bibehåller goodwill, förtroende och kundnöjdhet, samt färre klagomål och tvister.

Ur innehållet:

  • Transparens och tydlighet vid erbjudande av varor och tjänster online.
  • Nya verktyg för övervakande myndigheters tillsyn och nya sanktioner.
  • Nya förtydligande regler vid konsumentavtal.

Online-seminarium – så här går det till

Det här är ett seminarium som kommer att sändas online. Du kommer dagen innan seminariet äger rum få en inbjudan med en personlig streaminglänk till seminariet. Du kommer ha möjlighet att ställa dina frågor till experterna i vår chattfunktion och följa presentationerna på skärmen. Varmt välkommen!

Intyg på 1,5 timmar utdelas vid efterfrågan.

Datum
Onsdag 13 maj
Tid
08.30—10.00
Plats
Delta online via livestreaming