Lexnova Webbinarier

Juridiska webbinarier om aktuella ämnen – uppdatera dig online när det passar dig

Här kommer vi att ladda upp eventuella dokument som rör webbinariet.

Distansavtal vid försäljning av fastighet

Med fortsatta rekommendationer om hemarbete är det viktigt att vara uppdaterad på de legala förutsättningarna för avtalsundertecknande på distans. Hur går man tillväga när parterna av ett eller annat skäl inte kan mötas för att samtidigt underteckna ett avtal om försäljning av en fastighet? Få en uppdatering om vad som gäller vid såväl fastighets- som aktieaffärer.

Henrik Ståhlberg
Advokat och delägare, Foyen Advokatfirma

Är det tillräckligt att ett avtal om överlåtelse av aktier eller andelar i ett fastighetsbolag undertecknas elektroniskt? Under detta webbinarium går Advokat Henrik Ståhlberg igenom praxis, ger praktiska tips och exempel på när kravet på köparens och säljarens underskrifter gjorda för hand på en och samma handling innan bundenhet uppkommer fortfarande gäller samt utmaningar när det kommer till bevisföring i en eventuell tvist. 

Vill du få tillgång till detta webbinarium?

När du köper detta webbinarium får du tillgång till det i sex månader och kan se det hur många gånger du vill. Välj ditt betalsätt, kortbetalning eller mot faktura. Vid kortbetalning får du direkt åtkomst till materialet. Vid fakturabetalning får du tillgång till materialet inom en arbetsdag.

995kr

ex. moms

Få tillgång till samtliga webbinarier

Skapa ett abonnemang
för 2 990 kr/mån


Med Lexnova Live har du obegränsad tillgång till våra juridiska webbinarier.
  • Delta på över 80 webbinarier live per år
  • Ställ dina frågor till Sveriges mest initierade föreläsare
  • Stort sökbart arkiv med över 150 webbinarier on-demand