Lexnova Webbinarier

Juridiska webbinarier om aktuella ämnen – uppdatera dig online när det passar dig


Här kommer vi att ladda upp eventuella dokument som rör webbinariet.
Namn Storlek

Förvaltning av minderårigas egendom.pdf

2 MB

Förvaltning av minderårigas egendom

Det är mycket vanligt att minderåriga barn äger tillgångar till ett betydande värde vilket ställer höga krav på de som ska förvalta egendomen för barnens räkning. Framförallt då barnens egendom inte sällan består av aktier i bolag, fastigheter och annan egendom av komplicerat slag. Saknas kunskap om förvaltning av minderårigas egendom finns en betydande risk för att föreskrifter om särskild förvaltning inte ger den effekt som klienten önskar.

Caroline Elander Knip
Advokat, grundare och partner vid Elander Advokatbyrå

Under detta webbinarium går Caroline Elander Knip från Elander Advokatbyrå igenom regelverket rörande förvaltning av minderårigas egendom och överförmyndarens roll rörande förvaltning av minderårigas egendom. Du får ökad förståelse för regelverket och kunskap om skillnaderna mellan överförmyndarens roll och särskild förvaltning.

Målgrupp:

Advokater och jurister som arbetar med ekonomisk familjerätt och arvsrätt inom såväl offentlig som privat sektor. Webbinariet passar även jurister som arbetar med egendomsplanering.

Vill du få tillgång till detta webbinarium?

När du köper detta webbinarium får du tillgång till det i sex månader och kan se det hur många gånger du vill. Välj ditt betalsätt, kortbetalning eller mot faktura. Vid kortbetalning får du direkt åtkomst till materialet. Vid fakturabetalning får du tillgång till materialet inom en arbetsdag.

995kr

ex. moms

Få tillgång till samtliga webbinarier

Skapa ett abonnemang
för 2 990 kr/mån


Med Lexnova Live har du obegränsad tillgång till våra juridiska webbinarier.
  • Delta på över 80 webbinarier live per år
  • Ställ dina frågor till Sveriges mest initierade föreläsare
  • Stort sökbart arkiv med över 150 webbinarier on-demand