Lexnova Webbinarier

Juridiska webbinarier om aktuella ämnen – uppdatera dig online när det passar dig


Här kommer vi att ladda upp eventuella dokument som rör webbinariet.
Namn Storlek

Personuppgiftsincidenter - hantering enligt GDPR.pdf

1 MB

Personuppgiftsincidenter – hantering enligt GDPR

Personuppgiftsincidenter är vanligt förekommande och rätt hantering är av stor vikt för efterlevnad av reglerna i GDPR. Ta del av lärdomar från Integritetsskyddsmyndighetens rapport 2022:01 avseende anmälda personuppgiftsincidenter för 2021.

Johan Thörn
Advokat och partner vid edpLaw
Johan Sundberg
Advokat och partner vid edpLaw

Under detta webbinarium går Johan Sundberg och Johan Thörn igenom reglerna för hantering av personuppgifter som gäller enligt GDPR. De delar med sig av egna erfarenheter och best practice samt berör aktuella tillsynsbeslut från Integritetsskyddsmyndigheten rörande personuppgiftsincidenter.

Ur innehållet:

  • Regler för hantering av personuppgiftsincidenter som gäller enligt GDPR.
  • Erfarenheter och best practise avseende hantering av personuppgiftsincidenter
  • Integritetsskyddsmyndighetens rapport 2022:01 avseende anmälda personuppgiftsincidenter 2021.
  • Aktuella tillsynsbeslut från Integritetsskyddsmyndigheten rörande personuppgiftsincidenter


Vill du få tillgång till detta webbinarium?

När du köper detta webbinarium får du tillgång till det i sex månader och kan se det hur många gånger du vill. Välj ditt betalsätt, kortbetalning eller mot faktura. Vid kortbetalning får du direkt åtkomst till materialet. Vid fakturabetalning får du tillgång till materialet inom en arbetsdag.

995kr

ex. moms

Få tillgång till samtliga webbinarier

Skapa ett abonnemang
för 2 990 kr/mån


Med Lexnova Live har du obegränsad tillgång till våra juridiska webbinarier.
  • Delta på över 80 webbinarier live per år
  • Ställ dina frågor till Sveriges mest initierade föreläsare
  • Stort sökbart arkiv med över 150 webbinarier on-demand