Lexnova Webbinarier

Juridiska webbinarier om aktuella ämnen – uppdatera dig online när det passar dig

FAKTURAKÖP

Här kommer vi att ladda upp eventuella dokument som rör webbinariet.

Digital Markets Act & konkurrensprocesserna mot big tech

Under webbinariet går Johan Holmquist, Senior Associate vid Hannes Snellman, igenom hur bolag och organisationer får en rättvis chans som konkurrenter gentemot stora plattformar och som användare på dessa plattformar. Han redogör för konkurrensprocesserna i USA och EU mot Google, Apple, Facebook och Amazon. Johan diskuterar också EU-kommissionens – som framfört att de nuvarande konkurrensreglerna är otillräckliga för att komma tillrätta med den bristande konkurrensen på de digitala marknaderna – omstörtande förslag till ett nytt förhandsregelverk för stora onlineplattformar som fungerar som gatekeepers (Digital Markets Act).
Ur innehållet: Likheter och skillnader mellan amerikansk och europeisk konkurrensrätt i fråga om ensidiga förfaranden Redogörelse för de pågående konkurrensprocesserna i USA och EU mot Google, Apple, Facebook och Amazon Konkurrensrättslig analys av EU-kommissionens förslag till ett nytt förhandsregelverk för stora onlineplattformar som fungerar som gatekeepers (Digital Markets Act)

Johan Holmquist
Senior Associate vid Hannes Snellman

Vill du få tillgång till detta webbinarium?

När du köper detta webbinarium får du tillgång till det i sex månader och kan se det hur många gånger du vill. Välj ditt betalsätt, kortbetalning eller mot faktura. Vid kortbetalning får du direkt åtkomst till materialet. Vid fakturabetalning får du tillgång till materialet inom en arbetsdag.

1995kr

ex. moms

FAKTURAKÖP

Få tillgång till samtliga webbinarier

Skapa ett abonnemang
för 2 990 kr/mån


Med Lexnova Live har du obegränsad tillgång till våra juridiska webbinarier.
  • Delta på över 80 webbinarier live per år
  • Ställ dina frågor till Sveriges mest initierade föreläsare
  • Stort sökbart arkiv med över 150 webbinarier on-demand